Om MVUSAB

MVUSAB är en fulländad svets- och mekanisk verkstad, ett stabilt företag med gott anseende på marknaden. En kvalificerad leverantör som med högt utvecklad kompetens och erfarenhet utför service, underhåll och tillverkning av stålkonstruktioner i svart och rostfritt stål, aluminium och koppar. Företaget genomför såväl större som mindre projekt. Flexibilitet, kostnadseffektivitet, korta beslutsvägar och lättillgänglighet är MVUSAB:s honnörsord.

Kvalitet, effektivitet och trygghet

I verkstäderna arbetar personal med gedigen erfarenhet och kunskap då det gäller maskinbearbetning i såväl manuella som CNC-styrda maskiner, något som borgar för god kvalitet. För att lyckas på en allt tuffare marknad måste vi arbeta med att ständigt försöka höja kvaliteten på de jobb vi utför, men samtidigt även höja effektiviteten. Vi sätter därför upp utmanande mål på kort och lång sikt, något som sporrar oss att bli ännu bättre i ett kretslopp som ständigt är i rörelse. MVUSAB antar med glädje morgondagens utmaningar. Tillsammans med samarbetspartners, långsiktiga relationer med kunder och leverantörer bygger verksamheten på kvalitet, effektivitet och trygghet. Välkommen att kontakta oss!

Personalen är vår viktigaste tillgång

Den stora framgångsfaktorn är trots allt i stor utsträckning baserad på våra medarbetares engagemang. Med engagemanget kommer ansvarstagandet automatiskt och om problem uppstår kan dessa lösas på ett naturligt och kundorienterat sätt. Medarbetarna är företagets viktigaste tillgång och därför får de kontinuerlig utbildning så att de är up-to-date med den senaste tekniken. Samtidigt skapar vi förutsättningar för att de skall trivas på sitt arbete. Vårt mål är att du som kund skall känna trygghet och veta att jobben blir väl genomförda och – inte minst viktigt – utförda i rätt tid.

Utbildning av personal

Sedan en tid tillbaka bedriver MVUSAB en vidareutbildning för nyutbildade grovplåtslagar/svetsare och maskinoperatörer. Under ledning av yrkeskunnig personal får dessa ungdomar en gedigen och målinriktad vidareutbildning som har som mål att trygga nyrekryteringen av personal.